Élet-Stílus

Hűtlenség: munka közben, ebédidőben

Korábban kiderült már, hogy az olasz nők és férfiak között nincs különbség hűtlenségben: a legfrissebb felmérés szerint abban sem, hol hűtlenkednek.

Mint arról korábban beszámoltunk, az olasz férjek 55, míg a feleségek 45%-a hűtlen házastársával szemben. Az olasz válóperes ügyvédek szerint a házaspárok nagy része legalább egyszer megcsalja párját, vizsgálatukból pedig az is kiderült, hogy a légyottokra mikor és hol kerítenek sort. A szakértők szerint ennek oka az, hogy a rohanó életvitel mellett az olaszoknak egyszerűen már nem jut idejük az állandó párkapcsolatokra: szerelmet és szexuális kalandokat is ott keresnek, ahol a legtöbb időt töltik: a munkahelyen.

Ezt megerősíti a hűtlen házasfelek vallomása is: szerintük is a munkahelyen lehet a legkönnyebben összehozni egy pásztorórát. Leggyakrabban az ebédidőben kerítenek sort a légyottokra, melyek 30%-ából később komoly, tartós kapcsolat is szövődhet, míg 70%-uk alkalmi légyottnak minősül. Az olasz ügyvédek aggódnak, mert a hűtlenségek száma az elmúlt néhány évben folyamatosan növekszik.

AJÁNLOTT LINKEK:

A megcsalások fele a munkahelyen történik, ebédidőben (Lifenetwork)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik