Élet-Stílus

Tovább szenved az Inter – videó

Egy győzelem, egy döntetlen - tartja magát ehhez a sorrendhez az Inter az olasz bajnokságban. Hiába dolgozott ki számtalan helyzetet a milánói csapat, végül csak büntetőből voltak eredményesek.

Már a 4. percben Sneijder veszélyeztetett egy szabadrúgásból, majd Eto’o lövését hárította Arcari. Ezt követően a Brescia percei következtek. AZ első helyzetükből ugyan nem lett gól, ám a 14. percben Caracciolo tört be a tizenhatosra, és két védővel a nyakán a hosszú sarokba gurított. Tetézte az Inter baját, hogy a számtalan kihagyott helyzet mellett a 27. percben Maicon meghúzta, amiért le kellett cserélni.

A második félidő ugyanígy folytatódott, ezúttal Samuel volt az, aki rosszul lépett, megsérült a térdszalagja, és emiatt Santon állt be a helyére. Az Inter viszont továbbra is támadásban maradt, aminek végül a 73. percben lett meg az eredménye. Eto’ót rántották le egy kényszerítő után, ő pedig könnyedén értékesítette a megítélt büntetőt.

Ezt követően az Inter hajtott a győzelemért, de ezen az estén nem voltak képesek akciógólt elérni, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Serie A, 10. forduló:
Internazionale – Brescia 1-1 (0-1)
Gól: Eto,o (73. – büntetőből), ill. Caracciolo (14.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik