Élet-Stílus

Magabiztosan nyert a címvédő

A címvédő Debrecen négygólos győzelmet aratott a vendég Szolnok felett a labdarúgó Monicomp Liga 13. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, s ezzel feljött a harmadik helyre a tabellán.

Gyenge színvonalú első félidőt láthatott az Oláh Gábor utca közönsége. A hazaiak többet kezdeményeztek, de csak néhány távoli bombával tesztelték a szolnokiak kapusát. Mindkét oldalon sok volt az eladott labda. Két perccel a játékrész vége előtt hatalmas ziccert hibázott az addig visszafogott vendégcsapat.

A második félidőt már a 400. NB I-es mérkőzését játszó Dombi Tiborral kezdte a Debrecen és egy óriási védelmi hiba után Szakály megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A hajdúsági együttes látványosabb játékot produkált a gól után és Szakály, Coulibaly, valamint Simac jóvoltából növelni tudta előnyét.

Monicomp Liga, 13. forduló:
DVSC-TEVA – Szolnoki MÁV FC 4-0 (0-0)
Debrecen, 3000 néző, V.: Bognár
Gól: Szakály P. (56., 69.), Coulibaly (83.), Simac (91.)
DVSC: Malinauskas – Bernáth, Simac, Mijadinoski, Laczkó – Czvitkovics, Varga J., Szakály P., Yannick (Bódi 68.) – Coulibaly, Szilágyi (Dombi a szünetben)
Szolnok: Rézsó – Molnár Z., Antal, Balogh P., Cornaci – Koós, Szalai, Remili, Hevesi-Tóth, Tchami (Lengyel 79.) – Pisanjuk (Vörös a szünetben)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik