Élet-Stílus

Lady Gaga menni sem tudott extrém cipőjében

Lady Gaga megint meghökkentette rajongóit! Most cipőjével sokkolt, amelyben képtelen volt önállóan menni.

Már megszokhattuk a Grammy-díjas énekesnőtől, hogy vastag, színpadias sminkben tesz eleget műsormeghívásoknak, vagy olyan ruhában jelenik meg sajtótájékoztatókon, melyből művér folyik. Mindez a show és figyelemfelkeltés része, ami mára kétségkívül az énekesnő védjegye lett. Viszont ezúttal lehet, hogy kissé túllőtt a célon?

Az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő – Cameron Diaz és Madonna mellett – rajongója és gyakorlója a Bikram-jógának, melynek lényege, hogy 40 fokos melegben végeznek jógagyakorlatokat az erre vágyók.

Gaga az egyik ilyen frissítő, szerdai jógaórájára igyekezett egy extrém, 30 centis talpakkal megáldott csizmaszerűségben. Lépni alig tudott benne, így testőre segítségére szorult, aki készségesen támogatta őt.

A frissítő jógaóra után Gaga viszaindult az egyik londoni hotelbe, ahol pillanatok alatt átvedlett a következő extrém kompozícióba, persze az óriási cipő nem került le a lábáról.
Egy nővérke ruhára emlékeztető darabban érkezett a világhírű Abbey Road Studios épületébe, ahol rögtön belevetette magát a munkába.

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon milyen dalokat is rögzíthetett a stúdióban. Úgy hírlik ugyanis, hogy legújabb, Born This Way című lemeze már elkészült, megjelenése pedig jövőre várható.

A 24 esztendős popsztár néhány hónapja azt nyilatkozta, hogy az albumon hallható dalok megírása könnyen és gyorsan ment neki, mert másokkal ellentétben rá jellemző, hogy minden nap zenét szerez.

Nagyon könnyen ment. Néhány hónapig dolgoztam rajta, most pedig erősen azt érzem, hogy elkészültem vele. Más művészeknek évek kellenek. Nekem nem. Én minden nap írok zenét” – olvasható a Daily Mail internetes oldalán Lady Gaga nyilatkozata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik