Élet-Stílus

Kiütötték a Werdert

6-0-s győzelmet aratott az utolsó előtti helyen álló Stuttgart a Werder Bremen ellen. Cacau, ha nem hibázik büntetőt, klasszikus mesterhármast érhetett volna el.

Meglepően könnyen győzött a Stuttgart, amelyik a Werdert fogadta a Bundesliga 11. fordulójában. Az utolsó előtti helyen álló csapat már a 10. percben megkezdte a gólgyártást Marica révén. Ekkor még egyenlíthetett volna a Werder, ám Frings kihagyta a megítélt büntetőt. Hibáját Cacau bosszulta meg, kétszer is betalált az első félidőben.

A második félidőben A Stuttgart jutott büntetőhöz, ám Cacau ezt nem tudta értékesíteni, így elmaradt a klasszikus mesterhármas. Ennek ellenére egy pillanatig sem szomorkodhatott, hioszen csapata végül 6-0 arányban lemosta a Werdert.

Szintén kiütéses győzelmet aratott a Borussia Dortmund a Hannover otthonában. Ráadásul a Dortmund is kihagyott egy büntetőt, a Haggui kiállítása után megítélt tizenegyest Sahin hagyta ki. Ennek ellenére a vendégek végül 0-4-re győztek.

Végül a Leverkusen hazai pályán szerezte meg a három pontot. Bár a Kaiserslautern szerezte meg a vezetést, a 15. percben Dick volt eredményes, ám Sam még a félidőben egyenlíteni tudott. A második félidőben Helmes duplázta meg a hazai gólok számát, majd újra Sam volt eredményes, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Bundesliga, 11. forduló:
Hannover – Borussia Dortmund 0-4 (0-1)
Gól: Kagawa (11.), Barrios (72.), Lewandowski (81.), Blaszczykowski (90.)
Kiállítva: Haggui (77., Hannover)

Bayer Leverkusen – Kaiserslautern 3-1 (1-1)
Gól: Sam (38., 84.), Helmes (68.), ill. Dick (15.)

Stuttgart – Werder Bremen 6-0 (3-0)
Gól: Marica (10.), Cacau (31., 45.), Gentner (68.), Niedermaier (73.), Boka (86.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik