Élet-Stílus

Ismét négyet kapott a Tottenham – videó

Hiába vitézkedett hétközben az Inter ellen a Tottenham, a bajnokságban újabb vereségbe futottak bele. Ezúttal a Bolton vendégeként kaptak négy gólt.

Az Inter elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után a londoni szurkolók bízhattak abban, hogy csapatuk a bajnokságban is újra győzelmet arat, ám végül csalódottan kellett távozniuk a Bolton otthonából. A 11. helyen álló hazai csapat ugyanis magabiztosan, 4-2-re győzte le a Tottenhamet, amely így távolabb került a BL-szereplést jelentő 4. helytől.

Az első gólra fél órát kellett várnia a hazai közönségnek, amikor is Davies talált be. A vendégek a saját térfelükön vesztették el a labdát, amiből egyből a tizenhatosnál – nem mellesleg, lesen – álló csatárt indították, aki az átvétel után egyből a bal alsó sarokba lőtt.

A második félidő elején Steinsson volt eredményes, a szélről kapott labdát tíz méterről, zavartalanul lőhette a hosszú alsó sarokba. A 76. percben a játékvezető büntetőt ítélt meg a vendégek ellen, amit Davies értékesített magabiztosan. Ekkor ébredt csak a Tottenham, előbb Hutton volt eredményes, majd Pavljucsenko talált be három perccel a lefújás előtt. Ám mielőtt még az egyenlítésre gondolhattak volna, Petrov döntötte el a mérkőzést, és állította be a 4-2-es végeredményt.

A Manchester United csak nagy szerencsével, az utolsó pillanatban tudta megszerezni a győzelmet a Wolverhampton ellen. Park előbb az első, majd a második félidő utolsó percében szerzett góljával végül 2-1-re nyert a Manchester.

Premier League, 11. forduló:
Bolton Wanderers – Tottenham Hotspur 4-2 (1-0)
Gól: Davies (31., 76., utóbbit 11-esből), Steinsson (57.), Petrov (90.), illetve Hutton (79.), Pavljucsenko (87.)

Birmingham City – West Ham United 2-2 (0-0)
Gól: Jerome (64.), Ridgewell (73.), illetve Piquionne (48.), Behrami (58.)

Blackburn Rovers – Wigan Athletic 2-1 (0-0)
Gól: Pedersen (58.), Roberts (68.), illetve N,Zogbia (75.)

Blackpool – Everton 2-2 (1-1)
Gól: Eardley (10.), Vaughan (48.), illetve Cahill (13.), Coleman (50.)

Fulham – Aston Villa 1-1 (0-1)
Gól: Hangeland (90.), illetve Albrighton (42.)

Manchester United – Wolverhampton Wanderers 2-1 (1-0)
Gól: Park (45., 90.), illetve Ebanks-Blake (66.)

Sunderland – Stoke City 2-0 (1-0)
Gól: Gyan (9., 87.)
Kiállítva: Shawcross (82., Stoke City)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik