Élet-Stílus

Edző lesz a Real szívbeteg játékosa

Szívproblémái miatt fel kell hagynia a profi labdarúgással Rubén de la Rednek, a Real Madrid fiatal középpályásának, aki a jövőben edzőként segíti a klubot.

A 25 éves játékos 2008-ban még tagja volt az Európa-bajnokságot nyert spanyol válogatottnak, majd abban az évben, október 30-án, a Real Union elleni Király Kupa-mérkőzés 13. percében az ellenfél tizenhatosának vonalánál minden előzmény nélkül összecsuklott, s eszméletlenül terült el a földön. A fiatal, tehetséges futballista elmondta: nagyon szeretett volna visszatérni a pályára, de az orvosok nem engedték.

A madridi születésű De la Red a Realban nevelkedett, de ritkán jutott szóhoz, így aztán a Getaféhoz igazolt, amelyben nagyszerű teljesítményt nyújtott, így lehetett ott két évvel ezelőtt az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadalon. Ezt követően visszatért a királyi klubhoz, ám végül csak hét mérkőzés jutott neki – de továbbra is a Realnál marad.

A jövőben elsősorban a madridi fiatalokat edzi majd, és tagja lesz a királyi klub edzői karának, a szakmát így nem mástól, mint a portugál José Mourinhótól tanulhatja meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik