Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok

Egyre nagyobb hangsúly tevődik a férfiak számára gyártott divatkiegészítőkre. A luxuskaróra mellé bizony nem mindegy, hogy milyen mandzsettagombot visel egy valódi csúcsfogyasztó.

007-es

James Bond-kütyünek is beillik a Ravi Ratan dizájner tervezte mandzsettagomb, amely valójában egy pendrive-t rejt magába. A gombpár összesen 4GB memóriával rendelkezik. A titkosügynökös divatékszer átszámítva körülbelül 40 ezer forintért vásárolhatjuk meg, de pluszköltségért még a monogrammunkat is belevésethetjük.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1—-A legdrágább—-

18 karátos aranyból és elefántcsontból készült a világ legdrágább mandzsettagombja, amelyet még gyémántok is díszítenek. A New York-i Atelier Yozu cég dobta piacra ezt a “csúcsfogyasztós” divatkelléket, amely átszámítva 2 millió forintba kerül.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1

—-Halálfejes—-
Ezt a halálfejes, ezüstből készült, gyémánttal ékesített mandzsettagombot még az idén februárban öngyilkos lett brit divattervező, Alexander McQueen tervezte. A divatkellék ára átszámítva mintegy 40 ezer forint.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1—-Horoszkópos—-

Ugyancsak ettől a New Yokr-i székhelyű luxusmandzsettákat gyártó cégtől horoszkópos divatkelléket is rendelhetünk mintegy 900 ezer forintért. Kérésre a 18 karátos arany gombpárba az állatövi jegyünket is belevésik.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1—-Személyre szabott—-

Mandzsettagombon az aláírásunk? Már ez is megoldható! A szignónkat egy speciális számítógépes program 3D-vé alakítja, amelynek kezdőbetűjéből egy ügyeskező ékszerész kialakítja a “ránk szabott” – aranyból készült, drágakövekkel ékesített – divatékszerünket.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1—-Szexpózos—-

A svájci óragyártó cég, a Milus mandzsettagombjának a különlegessége a díszítésben rejlik, ugyanis a 18 karátos rózsaaranyból készült divatékszert egy pillangón kívül a Káma-szútrából vett erotikus pozitúrák ékesítik.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1—-Autentikus—-

Minden bizonnyal a régészek és a numizmatikusok értékelik leginkább a Tokens & Coins cég valódi római pénzérmékkel díszített mandzsettagombját. A kiegészítő ára átszámítva körülbelül 50 ezer forinttól indul.

Csúcsfogyasztó: exkluzív mandzsettagombok 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik