Élet-Stílus

Dzsudzsák edzés közben leste meg a Lokit

Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar szélsője edzés közben leste meg a Lokit a két csapat csütörtöki Európa Liga-összecsapása előtt - írta keddi számában a Nemzeti Sport.

A sportnapilap beszámolója szerint a magyar bajnok hétfői edzésén feltűnt Dzsudzsák Balázs, akinek a csapata, a PSV csütörtökön Európa Liga-mérkőzésen fogadja a Lokit.

A válogatott futballista – aki társaihoz hasonlóan két szabadnapot kapott a hétvégi, a Twente ellen 1-0-ra elveszett bajnoki után – elárulta, hogy Czvitkovics Péter és Laczkó Zsolt invitálta a debreceniek gyakorlására, és ő örömmel tett eleget a meghívásnak.

Debrecen-PSV 1-2

„Attól nem kellett tartanom, hogy nem engednek be a bejáratnál, mert ellenséges kém lennék. Nagy szeretettel fogadott mindenki. Ráadásul a Loki eindhoveni szálláshelye a lakásomtól néhány lépésre lesz, szóval szerda este is meglátogatom majd a volt csapatomat, már ha nem zavarok. Ja, azt meg nem is mondom, hogy csütörtök este is találkozunk…” – mondta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak, majd azzal viccelődött, hogy kis túlzással lassan több időt tölt a Loki-játékosokkal, mint holland klubtársaival.

A csoportban éllovas PSV a korábbi debreceni kedvenc közreműködésével győzte le a Debrecent 2-1-re a két csapat két héttel ezelőtti mérkőzésén, a Puskás Stadionban.

A „visszavágóra” csütörtökön 21:05-kor kerül sor. Az eindhoveni találkozót – ahogy a Loki valamennyi EL-összecsapását – a Story TV közvetíti élőben Magyarországon.

Olvasói sztorik