Élet-Stílus

Ferdinand és Giggs nélkül a MU

Rio Ferdinand és Ryan Giggs sem vesz részt a Bajnokok Ligája-csoportjában éllovas Manchester United törökországi kalandján - a Bursaspor elleni meccsen.

A veterán walesi labdarúgó az október 16-án lejátszott West Bromwich Albion elleni bajnokin sérült meg, kiújult korábbi térdínproblémája, emiatt négy meccset hagyott ki – az ötödik lesz a sorban a török Bursaspor elleni, kedd esti Bajnokok Ligája-fellépés.

Ryan Giggshez hasonlóan a Manchester United angol válogatott védője, Rio Ferdinand sem utazik el Törökországba, ugyanakkor a klub egyelőre nem árulta el, hogy miért maradt ki az utazó keretből azok után, hogy szombaton este végigjátszotta a Tottenham elleni rangadót, amelyen a „vörös ördögök” 2-0-ás győzelmet arattak.

A sérüléssel bajlódó Rooney és Valencia, valamint Anderson, Jonny Evans, Federico Macheda és Gary Neville sem lép pályára a kedd esti BL-mérkőzésen, ugyanakkor a fiatal Magnus Eikremnek meg van erre a lehetősége, mivel Sir Alex Ferguson menedzser őt is elviszi magával Törökországba.

A Bajnokok Ligája újonc, a sorozatban még pontot sem szerző Bursaspor elleni első, hazai meccset Nani góljával 1-0-ra nyerte meg a United, amely vezeti a csoportját.

Ferguson kiválasztottjai

A Manchester United utazó kerete: Van der Sar, Amos, Kuszczak – kapusok; Evra, Brown, Vidics, Smalling, Rafael, Fabio, O’Shea – védők, Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Pak, Nani – középpályások; Berbatov, Hernández – csatárok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik