Élet-Stílus

Hengerelt a Bayern München – videó

A Bayern München 4-2-re verte a Bundesliga 10. fordulóját megelőzően a tabellán előtte álló Freiburgot.

A német labdarúgó-bajnokság mostani kiírásában eddig finoman szólva is visszafogottan teljesítő címvédő Bayern Münchennek ezúttal „kijött a lépés”, az Allianz-Arénában fellépő Freiburg ellen éppen annyi gólt szerzett, mint ezt megelőző négy Bundesliga-fellépésén.

Pranjic jobboldali szöglete nyomán Demichelis találta meg először a venégkapuba vezető utat, majd a szünetet követően Gomez hasonló koreográfia után szerzett gólt fejjel.

Bayern München-Freiburg 4-2

A másik oldalon a nem sokkal korábban becserélt Reisinger előrevetődve fejelt a bal alsó sarokba, első labdaérintése gólt eredményezett, majd kisvártatva ismét helyzetbe került, de lövése a blokkban halt el. Nem úgy Timoscsuké, aki 10 méterről a hosszú alsó sarokba küldte a labdát az immár harmadik gólpasszát adó horvát Pranjic asszisztálása mellett.

Ezzel még nem volt vége: a hajrában Kroos 22 méterről bombázott a jobb felső sarokba, és Braafheid is betalált, igaz, ő a saját kapujába, beállítva ezzel a 4-2-es végeredményt. A Bayern München csereként beállt védője menteni szeretett volna Bastians baloldali beadásánál, de meglehetősen ügyetlenül ért a labdához, amelyet közelről lőtt a hálóba.

Ezzel együtt a Bayern simán nyert, de így is csak hetedik helyen áll a tabellán, rosszabb gólkülönbségével szorul a szombaton, illetve vasárnap pályára lépő Hoffenheim, Bayer Leverkusen, Hamburg trió mögé, viszont ugyancsak 145 pontos Freiburgot megelőzi.

Bundesliga, 10. forduló:
Bayern München-SC Freiburg 4-2 (1-0)
Gól: Demichelis (39.), Gomez (61.), Timoscsuk (73.), Kroos (80.), ill. Reisinger (64.), Braafheid (87., öngól)

Szombat:
Kaiserslautern-Mönchengladbach, 15:30
1. FC Köln-Hamburger SV, 15:30
St.Pauli-Eintracht Frankfurt, 15:30
VfL Wolfsburg-VfB Stuttgart, 15:30
Werder Bremen-1. FC Nürnberg, 15:30
Schalke 04-Bayer Leverkusen, 18:30

Vasárnap:
FSV Mainz 05-Borussia Dortmund, 16:30
1899 Hoffenheim-Hannover 96, 18:30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik