Élet-Stílus

Vadócz hibájáért góllal fizetett az Osasuna

Vadócz Krisztián hibája miatt az Osasuna csak döntetlent ért el a vendég Deportivóval szemben a Spanyol Király Kupában. Videó.

A pamplonai csapat magyar légiósa végig a pályán volt a bajnokságban utolsó előtti Deportivo La Coruna elleni kupamérkőzésen, és bár csapata Juanfran bombagóljával megszerezte a vezetést (éles szögből lőtt a hosszú felső sarokba), mégsem lehet boldog, hiszen az ellenfél két perc elteltével az ő szarvashibája nyomán egyenlített.

A 70. percben Vadócz nem értette meg magát a csapattársával, elpöccintette mellette a labdát, ezzel gólpasszt adott Saúlnak, aki a tizenhatos vonaláig nyargalt a labdával, amelyet aztán a kapu közepébe passzolt, ezzel beállította az 1-1-es végeredményt.

Osasuna-Deportivo La Coruna 1-1

Az Athletic Bilbao 1-0-ra nyert a tavaly a Real Madridot nagy meglepetésre már a 32 között búcsúztató, másodosztályú Alcorcón otthonában. A találkozó egyetlen gólját Gurpegi szerezte, nem is akárhogyan: mintegy 30 méterről bombázott a léc alá.

Az Almería idegenben szerzett előnyt a Real Sociedaddal szemben a 16 közé jutásért vívott párharc első felvonásán úgy, hogy kétgólos hátrányból fordított. Ulloa a 71. percben egyenlített, s a hajrában szerzett újabb gólja az Almería győzelmét jelentette.



Spanyol Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzések:

Alcorcón-Athletic Bilbao 0-1
Osasuna-Deportivo La Coruna 1-1
Real Sociedad-Almería 2-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik