Élet-Stílus

Adriana Lima kipakolta kebleit!

Kétmillió eurót ér az a 142 karátos fehér gyémánttal, topázzal és zafírral kirakott melltartó, amiben Adriana Lima pózolt New York utcáin.

Adriana Lima a világ második legjobban kereső modellje, a Victoria’s Secret fehérneműgyártó cég egyik New York-i üzlete előtt mutatta be annak legújabb és egyben méregdrága melltartó modelljét. Az eseményre Limának különleges ruhát kellett viselnie, hogy jól látszódjon az ékkövekkel kirakott fehérnemű. A földig érő, mellrésznél teljesen nyitott gyönyörű ruha szabadon hagyta Lima kebleit, így a melltartócsoda, mint a ruha éke látható maradt. Bombshell Fantasy Bra névre hallgató darabra, amit tervezői az ékszerekben utazó Damiani céggel közösen alkottak meg, külön biztonsági csapat vigyázott. A melltartót több mint háromezer csillogó kő díszíti, és hat mesterember 1500 munkaórát ölt bele az elkészítésébe – írja a Daily Mail.

Adriana Lima az NBC-nek elmondta, a Victoria’s Secret ez évi luxusmelltartója tökéletes, és tulajdonképpen olyan, mint egy egyszerű push-up melltartó. Persze nem ez volt a Bombshell Fantasy Bra egyetlen nyilvános fellépése, akárcsak elődeit, ezt a melltartót is bemutatják majd a Victoria’s Secret divatshowján.

A szupermodell alig egy éve adott életet kislányának, így nem várva sokat a visszatéréssel, idén újra a Victoria’s Secret „Angyalkommandó „ csapatát erősíti. Gyermeke csupán fél éves volt, amikor már részt vett egy katalógusfotózáson és a Vogue címlapján is bedobta bájait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik