Élet-Stílus

Talpalatnyi divat- Jönnek a cipők!

A cipő a megvalósult álom - mondta az álmok cipésze, Salvatore Ferragamo. Az álmok pedig színesek, bánatosak vagy épp fantasztikusak.

És valóban, így van ez a cipőknél is. Attól függően, hogy Lázadó felfedező, Magabiztos városlakó vagy Precíz tömegközlekedő típusba tartozol, itt van néhány válogatott darab az idei őszi-téli lábbelikínálatból.
A lázadóknak itt van rögtön egy kis színkavalkád. Ha elég merész és bevállalós vagy, s nem szereted a szürke hétköznapiságot, akkor ne hagyd ki Hardy-t! A sportos, a fekete ragadozó bokacipőtől kezdve az őrült színes csizmákig a sokszínű, pazar Ed Hardy-kínálatban mindent megtalálsz .

Idehaza egy új márka is felütötte a fejét. Ez a United Nude, a városlakók futurisztikus csodája. A szokatlan formákat mértani pontossággal tervezték meg ezeken a minimál stílusú lábbeliken. Ha közülük választasz, akkor egy minimalista, egyenes szabású ruhát vagy tunikát válassz, hogy kiemelje a lábadon lévő fantasztikumot!

Megbízhatóság, kiszámíthatóság és minőség. Ez jellemzi a Vagabond márka darabjait. Évekig bírják az igénybevételt és letisztult, elegáns stílusra lelhetsz bennük. Az extra bundás változatok melegen tartanak még a metsző hidegben is. Akár a buszhoz rohansz a latyakos hóban, akár a liftből libbensz az irodai folyósóra, ez a márka nem hagy cserben. Mindig frappáns és stílusos leszel benne.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ed Hardy (edhardy.hu)
United Nude (unitednude.com)
Vagabond (vagabond.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik