Élet-Stílus

Mourinho: fantasztikusak voltunk – videó

„Az olasz csapat nem játszott jól, mi igen" - értékelte tömören a keddi Real Madrid-AC Milan mérkőzést José Mourinho, a hazaiak vezetőedzője.

José Mourinho sínre tette a Real Madridot, amely régen tapasztalt sebességgel robog előre: jelenleg első a spanyol bajnokságban, és százszázalékos teljesítménnyel úgy vezeti a BL-csoportját három forduló követően, hogy még csak gólt sem kapott.

„Jól dolgoztunk, jól koncentráltuk, összességében a csapat fantasztikus volt” – nyilatkozta az AC Milan 2-0-s legyőzése után a portugál szakvezető, aki megjegyezte, hogy Málaga elleni hétvégi, könnyed játszadozás után nem volt könnyű felpörögni az olaszok ellen, de mégiscsak sikerült, mert „van valami plusz ebben a csapatban”.

A Real tulajdonképpen könnyedén fektette két vállra a Milant, amely fásult, lassú csapat benyomását keltette Madridban, a királyiak akár nagyobb különbséggel is nyerhetek volna.

„A Milan nem játszott jól, mi viszont igen. A gólkülönbség ugyanakkor nem volt fontos, mert még csak a csoportkörnél járunk, ha ez negyeddöntő, akkor 4-0-ra nyerünk. Boldog vagyok én a 2-0-val is” – tette hozzá Mourinho, aki kijelentette, a cél a csoportelsőség.

Az AC Milan számára pedig a visszavágás lehet a két múlva esedékes visszavágón, de ehhez jelentősen fel kell javulnia. „Nem vitás, sokkal jobban kell játszanunk majd a San Siróban. A most látott hibákat nem engedhetjük meg még egyszer magunknak” – mondta Massimiliano Allegri vezetőedző, aki finoman szólva nem volt feldobva a lefújás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik