Élet-Stílus

Segítő Design az iszapkárosultakért

A Hellodesign Design ügynökség karitatív akciója: jótékonysági design aukció az iszapkárosultak javára.

“Énekelni és táncolni nem tudunk, így jótékonysági koncertet túlzott reményekkel nem rendezhetünk. Gyártani nem gyártunk semmit, így felajánlásokkal sem tudunk élni. Viszont van sok kedves barátunk, akiket érdekel a design és akik segítőkészek. Akiknek vannak design tárgyaik, amiktől egy nemes ügy érdekében megválnának és vannak design tárgyak, amikre szívesen szert tennének.”

Ezekkel a szavakkal kezdődik a most elindított SEGÍTŐ DESIGN program ismertetése, amelyben nemes ügyek támogatására rendeznek magán, illetve céges felajánlásokból nyilvános jótékonysági design aukciókat.

A SEGÍTŐ DESIGN első aukciója az iszapkatasztrófa károsultjainak támogatását szolgálja. Az aukciók első szakaszában a tárgyak gyűjtése zajlik. A tárgyi felajánlások a lehető legkisebb áldozathozatalt jelentik a felajánlók számára, ugyanakkor mégis lényeges adományt jelent az aukció révén. Az aukcióra a modern és kortárs tárgykultúra azon darabjait – bútorokat, kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, órákat, műszaki cikkeket, festményeket, grafikákat, fotókat stb. illetve a design témához kapcsolódó könyveket – várnak felajánlásra, amelyek vonzó esztétikai állapotban vannak és értéket képviselnek vagy értéket képviselhetnek leendő tulajdonosaik számára.

A SEGÍTŐ DESIGN első aukciója az iszapkatasztrófa károsultjainak támogatását szolgálja.

Tárgybeadási határidő: 2010. október 22.
On-line aukciós kiállítás és licitálás: 2010. október 25-30.
Licitálás lezárása: 2010. október 30, szombat, 11 óra

Jelentkezés: hello@hellodesign.hu

AJÁNLOTT LINKEK:
Részletes információ az aukcióról

Ajánlott videó

Olvasói sztorik