Élet-Stílus

Különös gól és Lazio-győzelem – videó

A Bariban aratott kétgólos győzelmének köszönhetően ismét a Lazio áll a tabella élén az olasz labdarúgó-bajnokságban.

A Serie A 7. fordulójának zárómeccsén a Lazio 2-0-ra nyert Bariban, ezzel visszafoglalta az első helyet a tabellán, két ponttal előzi meg a milánói duót, az AC Milant és az Intert.

A fővárosi csapat a második félidő elején szerezte meg a vezetést: az öt és feles jobboldali csücskéről Hernanes gurította el a labdát a hazai kapus lábai között.

Bari-Lazio 0-2

Tíz perccel később újabb gólt szerzett a Lazio, olyant, amelyről sokáig beszélnek majd Olaszországban. Mauri gyengécske kapáslövésébe Floccari gyakorlatilag belebotlott a kapu előtt, ő is csak leste, hogy a labda hulló falevél módjára Gillet hálóőr fölött a kapuban landolt. A furcsa gólt furcsa gólöröm követte, Brocchi ebbe bele is sérült, ápolni kellett. A nagy örömében ugyanis összefejelt egy másik ünneplő vendégjátékossal.

Persze volt minek örülni a Laziónál, hiszen a csapat az ötödik meccsét nyerte meg a Serie A-ban, amelyet továbbra is vezet, míg a Bari – Koman Vladimir és Gosztonyi András korábbi csapata – a 14. helyre esett vissza, miután zsinórban másodszor kapott ki.



Serie A, 7. forduló:


Bari-Lazio 0-2 (0-0)


Gól: Hernanes (52.), Floccari (61.)



Korábbi eredmények:

Cagliari-Internazionale 0-1
Juventus-Lecce 4-0
Sampdoria-Fiorentina 2-1
Brescia-Udinese 0-1
Catania-Napoli 1-1
Cesena-Parma 1-1
Palermo-Bologna 4-1
AS Roma-Genoa 2-1
AC Milan-Chievo 3-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik