Élet-Stílus

Te melyik ujjadra húznád a Parlamentet?

Mert van, aki már "felhúzta" a Buckingham Palotát. Vagy tán épp kedvesét jegyezte el az Eiffel-toronnyal. Mindenesetre, ha nincs pénz odautazni, ez a gyűrű is megteszi a kívánt hatást.

A korszakalkotóan eredeti ötlet egy francia ékszertervező, Philippe Tournaire fejéből pattant ki. Az ékszerkészítést újraértelmezve gyűrűket alkotott a világvárosok építészeti remekeiből.

A Dream House kollekció ékszerei nem csak méretüket tekintve nagyok, hanem eszmei értékükön túl az áruk is jelentős. Minden gyűrű tizennyolc karátos aranyból, illetve platinából készül és némely ház drágakővel van kirakva, vagy épp a gyűrűbe rejtve az építészeti célt szolgálja. Philippe Tournaire a meroving királyok korára jellemző divat szerint készíti gyűrűit és van alkotás, ami arányaiban pontosan az eredeti épület kicsinyített mása. Ilyen például a Maison Lafitte-et ábrázoló ékszer. Számos különlegességgel találkozhatunk a kollekció darabjai között ezen kívül is, mint például New York látképével, egy jellegzetes orosz palotával, vagy egy kínai pagodával.
A tervező a megrendelők egyéni elképzeléseit, kedvelt épületeit is elkészíti egy ötletes gyűrű formájában. Így bárhol járjunk a nagyvilágban, az otthonunk, családi házunk kicsinyített mása mindig velünk lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik