Élet-Stílus

Európában gyakorolnak az NBA és az NHL nagyjai

A Minnesota Timberwolves nagy csatában legyőzte a New York Knickst Párizsban az NBA négymeccses európai előszezonjában. Az NHL csapatai is Európában portyáznak.

A 106-100-ra alulmaradt Knicksben a hétfőn az Olimpia Milano vendégeként 32 pontot szóró Amare Stoudemire – a holtszezon egyik legnagyobb igazolása – mindössze 11 pontig jutott.

A New York-iak három napja 125-113-ra verték olasz ellenfelüket, míg a Timberwolves kedden 111-92-re nyert az NBA-címvédő Los Angeles Lakers ellen Londonban. Az NBA Europe Live csütörtöki zárómeccsén a Lakers Barcelonában találkozik a katalánok Euroliga-győztes csapatával.

Phoenix-győzelem Rigában
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) európai rajtjára készülő Phoenix Coyotes barátságos mérkőzésen 3-1-re nyert a lett Dinamo Riga otthonában szerda este.

Az NHL alapszakasza csütörtökön este rajtol a Helsinkiben rendezendő Minnesota Wild-Carolina Hurricanes találkozóval. A San Jose Sharks és a Columbus Blue Jackets Stockholmban, a Phoenix és a Boston Bruins pedig Prágában találkozik kétszer egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik