Élet-Stílus

Speciális meccs, Patriots-győzelem az NFL-ben

A New England Patriots speciális egységének köszönhetően aratott fölényes, 41-14-es győzelmet a csoportrivális Miami Dolphins ellen.

Az profi amerikaifutball-liga hétfő esti rangadóján a magyar származású Meskó Zoltánt is soraiban tudó New England Patriots támadóegysége – némi túlzással – azzal vette ki a részét a fölényes győzelemből, hogy lelkesen szurkolt és tapsolt az oldalvonal mellett.

Tom Brady passzaiból mindössze 153 yardot haladt előre a csapat (a sztárirányító egy touchdown-átadással zárt), Randy Moss pedig 2006 után először tudott le úgy egy mérkőzést, hogy egyetlen elkapása sem volt. Ugyanakkor nem is volt rá szükség…

A csoportrivális Miami Dolphins otthonában pályára lépő New England úgynevezett speciális egysége ugyanis „lerendezte” a dolgokat. Patrick Chung két rúgást is blokkolt, és egy alkalommal az ellenfél irányítójának labdájával száguldott a célterületre, Brandon Tate pedig a Miami Dolphins kezdőrúgása után 103 yardot szaladt a labdával, és szerzett touchdownt, míg Kyle Arrington sikertelen mezőnygól-kísérlet után tett ugyanígy.

A speciális egység 21, a rúgó Stephen Gostkowski pedig hat pontot szerzett a 41-ből. Ezzel átlagban 33-mal a Patriots a liga legponterősebb csapata. A Miami mindössze 14-ig jutott a hétfő esti rangadón, amelyen csaknem magát verte meg. Beszédes adat, hogy Chad Henne irányító két touchdown-passz mellett háromszor szórta el könnyűszerrel a labdát. A „delfinek” így négy forduló után két győzelmet és két vereséget számolnak.

A jelenleg 3-1-es mérleggel álló Patriots temesvári születésű játékosa, Meskó Zoltán három puntot végzett a meccsen, kézből átlagban 41 yardnyira rúgta el előre a „tojást”.

NFL:
Miami Dolphins-New England Patriots 14-41

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik