Élet-Stílus

MLSZ: szurkolás nyitott táskával, esernyő nélkül

A Moldova elleni meccs előtt történt problémák kiküszöbölése miatt az MLSZ felhívással fordult a szurkolókhoz.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra kéri a szurkolókat, hogy a zökkenőmentes beléptetés érdekében legalább egy órával a kezdés előtt, azaz este hatra érkezzenek meg a pénteken 19 órakor esedékes San Marino elleni Eb-selejtező helyszínére.

Az MLSZ sajtófőnöke közölte, hogy a meccsnek otthont adó Puskás Ferenc Stadion öt pénztárában pénteken 10 és 17 óra között lesz lehetőség a belépők megvásárlására, míg az IBUSZ irodái zárásig állnak a szurkolók szolgálatára.

A San Marino elleni összecsapás napján a Papp László Sportarénában és a SYMA-csarnokban is tartanak rendezvényeket, ezért várhatóan nagy lesz a forgalom a környéken, így az MLSZ azt javasolja a drukkereknek, hogy inkább tömegközlekedési eszközzel, és legalább egy órával a kezdés előtt érkezzenek meg a találkozóra.

A rendőrség és a biztonsági szolgálat minden bejáratnál kamerákkal rögzíti a beléptetést, így aztán az esetlegesen incidensek dokumentálhatóak és visszakereshetőek lesznek.

Az MLSZ egyúttal arra kéri a szurkolókat, hogy olvassák el a jegyek hátoldalán található tájékoztatót, ne hozzanak magukkal tiltott tárgyakat (esernyő, palack), illetve nyitott táskával és kabáttal érkezzenek a kapukhoz, mert ezzel gyorsítani tudják a beléptetést.

A legutóbbi, szeptember 7-én lejátszott Moldova Eb-elejtezőn nem volt éppen zökkenőmentes a beléptetés. A kezdő sípszó elhangzásakor még több ezren a stadionon kívül várakoztak, ráadásul volt olyan drukker, akit megvertek a biztonsági emberek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik