Élet-Stílus

Edzőt váltott az újonc Szolnok

A Kecskemét után a labdarúgó NB I-ben szintén gyengén szereplő Szolnok is edzőt váltott: közös megegyezéssel bontott szerződést Vágó Attilával.

Az élvonalba kerülésben jelentős szerepet játszott Vágó Attila vezetőedzőnek megköszönték a munkát a Szolnokon, miután a csapat még nyeretlen az NB I-ben, mindössze négy ponttal a 14. helyen áll a tabellán. Az utolsó csepp abban a bizonyos pohárba az ugyancsak újonc Siófok ellen elszenvedett 4-0-ás hazai vereség volt…

„A válogatott Eb-selejtezői miatt most kéthetes szünet van a bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk Vágó Attila utódját. Egyelőre senkivel nem tárgyaltunk, nincs jelöltünk, így még neveket sem tudok mondani, akivel felvettük volna a kapcsolatot” – nyilatkozta hétfőn Ferencz Gábor klubelnök a Szoljon.hu regionális weboldalnak.

A közös megegyezéssel történt szakítás apropóján a labdarúgócsapat vezetője megköszönte Vágó kétéves munkáját, továbbá elismerte, hogy a télen alapvető erősítésre szorul a keret annak érdekében, hogy a csapat elkerülje a kiesést.

A sportnapilap úgy tudja, hogy ideiglenesen Tóth Dénes szakosztályelnök irányítja a szakmai munkát Szolnokon, és ebben – állítólag a búcsúzó tréner javaslatára – a keret rutinos tagja, a korábbi kilencszeres válogatott Pető Zoltán lesz majd a segítségére.

Bár még csak a kilencedik fordulón vagyunk csak túl, már két csapatnál is útilaput kötöttek a vezetőedző talpára a honi élvonalban: a múlt héten az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott sereghajtó Kecskemét vezetősége intett búcsút Urbányi Istvánnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik