Élet-Stílus

Újra kikapott a Roma

Újabb vereségbe futott bele az utóbbi időben roppant gyengén játszó AS Roma együttese, ezúttal a Napoli otthonában szenvedtek sima, 2-0-s vereséget, és ezzel az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.

Az éllovasok közül nyert a Lazio, Mauri góljával 1-0 arányban verte a Brescát, míg a Chievo gólnélküli döntetlent játszott a Cagliari ellen. Ugyancsak döntetlent játszott a Bologna, amely hazai pályán fogadta a Sampdoria csapatát. Bár Portanova öngóljával a vendégek szerezték meg a vezetést a fordulás után, Britos a 65. percben egyenlíteni tudott.

A Fiorentina előbb kétgólos hátrányba került, majd a második félidőben Gilardino szépített. Nem örülhettek sokáig azonban a szurkolók, ugyanis Montolivót a játékvezető kiállította a 74. percben, amivel el is szállt az egyenlítés esélye.

Szerencsésebb volt a Genoa, amely az 52. percben szintén emberhátrányba került, illetve a megítélt tizenegyest Barreto értékesítette, amivel egyenlített a Bari. Az utolsó percig úgy tűnt, a hazaiak csak egy pontot tudnak szerezni, azonban Luca Toni a 90. percben megszerezte a győztes találatot, és a három pontot a Genoának.

Serie A, 6. forduló:
Bologna – Sampdoria 1-1 (0-0)
Gól: Britos (65.), ill. Portanova (45., öngól)

Chievo – Cagliari 0-0

Fiorentina – Palermo 1-2 (0-2)
Gól: Gilardino (58.), ill. Ilicic (20.), Pastore (37.)
Kiállítva: Montolivo (74., Fiorentina)

Genoa – Bari 2-1 (1-0)
Gól: Palacio (36.), Toni (90.), ill. Barreto (52., tizenegyesből)
Kiállítva: Moretti (52., Genoa)

Lazio – Brescia 1-0 (1-0)
Gól: Mauri (45.)
Kiállítva: Diamanti (74., Brescia)

Napoli – AS Roma 2-0 (0-0)
Gól: Hamsik (72.), Burdisso (83., öngól)

Lecce – Catania 1-0 (1-0)
Gól: Corvia (37.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik