Élet-Stílus

Szalai Ádám újra betalált – videóval

Továbbra is százszázalékos a Mainz csapata a Bundesligában. Az utóbbi hét bajnokiját megnyerő együttesben ezúttal is pályára lépett Szalai Ádám, aki csapata második gólját szerezte.

Szalai remekül játszott, Allagui 2. percben szerzett góljánál a magyar játékos tört kapura, majd önzetlenül passzolt csapattársa elé, aki az üres kapuba gurított. Bár a Hoffenheim először még egyenlíteni tudott, ám a Mainz ezt követően még támadóbb szellemben játszott, és Szalai gólja után Luiz öngóljával már kétgólos volt az előnyük. Bár Sigurdsson még szépíteni tudott, de a Simunic kiállításáért megítélt büntető után a Mainz újra két gólra növelte előnyét, amit már könnyedén megtartott a találkozó végéig.

A Freiburg pályáján a Köln ugyan kétszer egyenlíteni tudott, ám Cissé 70. percben szerzett találatára már nem volt válaszuk, így a hazaiak otthon tudták tartani a három pontot. A Hamburg, bár esélyesebbként lépett pályára, csak szenvedve tudta legyőzni a Kaiserslauternt. Lakic szabadrúgásgóljával a vendégek szereztek vezetést a 6. percben, majd a hazaiak előtt adódott több lehetőség is. Két kapufa után, egy beíveléskor Kacar ugrott a legmagasabbra, és kiegyenlített. Végül, a 84. percben Choupo-Moting fordította meg a találkozót.

Szalai Ádám újra betalált – videóval 1

A Wolfsburg egygólos döntetlent játszott a Mönchengladbach pályáján, míg a Nürnberg szenvedve bár, de megverte az utóbbi időben gyengélkedő Schalkét.

Bundesliga, 7. forduló:
Freiburg – 1. FC Köln 3-2 (2-1)
Gól: Rosenthal (4., 11.), P. Cisse (70.), ill. Mohamad (22.), Matuschyk (50.)

Hamburger SV – Kaiserslautern 2-1 (0-1)
Gól: Kacar (69.), Choupo-Moting (84.), ill. Lakic (3.)

Mainz – Hoffenheim 4-2 (1-1)
Gól: Allagui (2.), Szalai (47.), Luiz (59., öngól), Schürrle (74., tizenegyesből), ill. Ba (41.), Sigurdsson (64.)
Kiállítva: Simunic (72., Hoffenheim)

Mönchengladbach – Wolfsburg 1-1 (0-1)
Gól: Marx (65.), ill. Kahlenberg (27.)

Nürnberg – Schalke 2-1 (0-0)
Gól: Frantz (62.), Wolf (84.), ill. Huntelaar (74.)
Kiállítva: Jones (53., Schalke)

Hannover – St. Pauli 0-1 (0-1)
Gól: Ebbers (6.)
Kiállítva: Haggui (80., Hannover)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik