Élet-Stílus

Nem lesz válogatott meccs Újpesten

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége úgy határozott, hogy egy ideig nem rendez válogatott mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.

A szövetség (MLSZ) vezető testülete úgy döntött, hogy a szeptember 7-én rendezett Moldova elleni Eb-selejtező (2-1) előtt történtek miatt, az irastrukturális hiányosságok felszámolásáig nem rendez válogatott labdarúgó-mérkőzést a Szusza Ferenc Stadionban.

Emellett a szövetség vezetése a meccs biztosítását végző biztonsági szolgáltató cégnek előírta, hogy a jövőben egyetlen olyan munkatársat sem foglalkoztathat az MLSZ rendezvényein, aki a Moldova elleni válogatott meccs előtt indokolatlan erőszakot alkalmazott, illetve modortalan magatartást tanúsított a vendégekkel szemben.

A mérkőzés szervezésében az MLSZ részéről vezetőként, illetve felelős személyként résztvevők szóbeli és írásbeli figyelmeztetést kaptak, míg a rendezési hiányosságokkal kapcsolatban a szurkolókat hibáztató kommunikációs vezető pénzbüntetésben részesült.

Mint ismert: a Magyarország-Moldova Európa-bajnoki selejtezőn a kezdő sípszó elhangzásakor még több ezren a stadionon kívül várakoztak, ráadásul volt olyan drukker, akit megvertek a biztonsági emberek. A szövetség azt közölte, hogy emailben már megkereste az általa ismert, a meccsen valamilyen sérelmet szenvedett szurkolókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik