Élet-Stílus

Szávay feladta a tokiói mérkőzését

Szávay Ágnes mindjárt az első fordulóban búcsúzott a tokiói kéménypályás női tenisztornán.

Szávay orosz játékossal szemben zsinórban kilencedik alkalommal maradt alul, ám ezúttal nem ellenfele, a 10. helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova, hanem a sérülése „győzte le”.

A legfrissebb női tenisz-világranglista 36. helyén álló magyar hölgy egyébként 4:3-ra vezetett az első szettben, amikor jelezte, nem tudja folytatni combizomhúzódása miatt.

Szávay Ágnes a saját honlapjának nyilatkozva elárulta, már a múltheti, szöuli tornán érezte, valami nincsen rendben a combjával, de eleinte azt hitte, csupán izomláza van.

„Sajnos kiderült, hogy nem az, mert Szvetlana Kuznyecova ellen megint nagyon fájt és egyáltalán nem tudtam mozogni. Nem akartam kockáztatni egy komolyabb sérülést, így inkább feladtam a mérkőzést. Csütörtökig Tokióban maradunk és pihenek, valamint a fizioterapeuták ápolnak, utána indulunk a következő viadalra, Pekingbe. Szomorú vagyok, hogy így alakult, de remélem hamar meggyógyulok” – nyilatkozta a 21 éves Szávay, aki a történtek miatt a negyedik mérkőzését is elveszítette Kuznyecovával szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik