Élet-Stílus

Kraszics triplázott, nyert a Juve – videó

A Juventus a szerb Milos Kraszics mesterhármasának köszönhetően zsebelte be a három pontot vasárnap este a Cagliari elleni bajnokin.

A nyáron a CSZKA Moszkvától 15 millió euróért igazolt szerb válogatott labdarúgó az első négy olasz bajnoki találkozóján nem tudott a kapuba találni, az ötödik forduló záró mérkőzésén, a torinói Stadio Olimpicóba látogató Cagliari ellen azonban már igen, sőt, olyannyira belejött a gólszerzésbe, hogy mindjárt háromszor mattolta az ellen kapusát.

Előbb 17 méterről küldte a labdát a jobb alsó sarokba, majd a vendégcsapat egyenlítését követően a hozzá hasonlóan nyáron szerződtetett Pepe beadása nyomán bevetődve közelről volt eredményes. A kapus csak beleütni tudott a labdába. Kraszics harmadik, az eredményt 4-1-re módosító gólját megelőzően egy másik új szerzemény, a Baritól igazolt Bonucci is betalált, egy kapu előtti kavarodás során közelről tuszkolta be a labdát.

A hajrában a vendégek a második gólját szerző Matri révén csökkentették a különbséget, így a Juventus 4-2-es győzelemmel feledtette a csütörtöki, Palermo elleni hazai vereségét, egyszersmind a kilencedik helyre kapaszkodott fel a Serie A tabelláján. Az immáron három mérkőzés óta nyeretlen Cagliari momentán a 11. helyen posztol.

Serie A, 5. forduló:
Juventus-Cagliari 4-2 (2-1)
Gól: Kraszics (13., 34., 70.), Bonucci (57.), ill. Matri (20., 81.)

Korábbi eredmények:
Sampdoria-Udinese 0-0
Bari-Brescia 2-1
Catania-Bologna 1-1
Chievo-Lazio 0-1
Fiorentina-Parma 2-0
Palermo-Lecce 2-2
Cesena-Napoli 1-4
AC Milan-Genoa 1-0
AS Roma-Inter 1-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik