Élet-Stílus

Hazai pályán égett le a Juve – videó

A Palermo Torinóban, a Juventus otthonában szerezte meg első győzelmét az olasz labdarúgó-bajnokság mostani kiírásában.

Úgy tűnik, a Juventuson átok ül, ha a Palermo látogat Torinóba, a szicíliai csapat ugyanis tavalyelőtt (2-1) és tavaly is győzelemmel (2-0) távozott a „zebrák” otthonából, és most, a Serie A negyedik fordulójának zárómeccsén is megtréfálta a hazai csapatot.

A több helyzetet kidolgozó Juventusnak szinte semmi sem jött össze a csütörtök esti bajnokin. Azért csak szinte, mert a legvégén, amikor 0-3-nál már minden eldőlt, Iaquinta fejjel kozmetikázott a vereségen, csakhogy előtte a torinóiak szereztek egy les miatt érvénytelenített gólt (Iaquinta), volt egy kapufájuk (Del Piero) és egy jogosnak tűnő, de meg nem adott büntetőjük (ez is Del Piero nevéhez fűződik).

Ellenben a Palermo már a második percben betalált, a szezon leggyorsabb gólját szerző Pastore a Storariról kipattant labdát terelte a hálóba, és a második félidőben Ilicic is hasonlóképpen talált be. A 85. percben Bovo pedig szabadrúgásból küldte a labdát a bal felső sarokba. Iaquinta szépítőgóljával a 87. percben alakult ki a 3-1-es végeredmény.

A Palermo ezzel megszerezte első sikerét a mostani kiírásban, és egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a 16. helyen áll a tabellán. A Palermo-fóbiában szenvedő Juventus hasonló eredménysorral eggyel előrébb, a 15. pozícióban tanyázik jelenleg.

Serie A, 4. forduló:
Juventus-Palermo 1-3 (0-1)
Gól: Iaquinta (87.), ill. Pastore (2.), Ilicic (62.), Bovo (85.)

Korábbi eredmények:
Bologna-Udinese 2-1
Brescia-AS Roma 2-1
Cagliari-Sampdoria 0-0
Catania-Cesena 2-0
Genoa-Fiorentina 1-1
Internazionale-Bari 4-0
Lazio-AC Milan 1-1
Lecce-Parma 1-1
Napoli-Chievo 1-3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik