Élet-Stílus

Eltiltották Messi „merénylőjét”

Kétmeccses eltiltást kapott Tomas Ujfalusi, aki a hétvégi bajnokin csúnyán letalpalta a barcelonai Lionel Messit.

Az Atlético Madrid játékosa a Valencia és Real Zaragoza elleni bajnokikat kénytelen kihagyni, miután a Barcelona ellen elveszített vasárnapi találkozón piros lapot kapott Lionel Messi „letalpalásáért”. A spanyol szövetség „sérülésveszélyes játék” miatt tiltotta el kedden cseh válogatott labdarúgót, aki bocsánatot kért az argentin klasszistól.

Tomas Ujfalusi azzal védekezett, hogy a labdát próbálta meg elrúgni, és ehhez hozzátette: „szerencsétlenül sikerült a mozdulat, így Messi bokájára léptem”.

A Barca klasszisa ezután fájdalmas arccal marad a gyepen, és csak sántikálva, mankók segítségével tudta elhagyni a stadiont a meccs után. Később a spanyol újságok arról cikkeztek, hogy az aranylabdás támadónak két hetet, sőt, annál esetleg többet is ki kell hagynia, de a hétfői vizsgálatok nyomán kiderült, nem olyan súlyos a sérülés. Mivel törése nincs, és csak kis mértékben károsodtak a szalagok a jobb bokájában, Messi csak a szerdai és szombati bajnokin, a Sporting Gijon, illetve az Athletic Bilbao ellen nem léphet pályára, a jövő héten esedékes BL-mérkőzésre azonban már rendbe jöhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik