Élet-Stílus

Megnyertnek hitt meccsen buktak el Komanék

A Napoli a hajrában fordított és nyert a Sampdoria vendégeként az olasz pontvadászat harmadik fordulójában.

A harmadik fordulót lezáró találkozón a hajrára tartogatták a gólokat a felek. A vezetést a Sampdoria szerezte meg: a 78. percben Cassano büntetőből volt eredményes, így folytatta jó sorozatát: a szezonban valamennyi bajnokin betalált az ellenfelek kapujába.

A genovaiak magyar légiósa, Koman Vladimir nem sokkal ezután csereként lépett a pályára, és akkor még 1-0-ás hazai vezetést mutatott az eredményjelző, ám amikor hármas sípszót kövertően, közel 13 perc múlva lejött onnan, már 1-2 szerepelt a táblán.

A Napoli egy szabadrúgásvariáció végén Hamsik bal alsó sarkos lövéssel egyenlített, majd kisvártatva Cavani is betalált: az uruguayi csatár egy baloldali beívelés után védőjét megelőzve lőtt közelről a genovaiak kapujába. A nápolyi együttes ezzel két döntetlen után az első győzelmét aratta a szezonban, s jelenleg a hetedik helyen áll.

A kudarc keserű piruláját a szezonban első ízben lenyelő Sampdoria pedig a 11. a tabellán, miután győzelemből, döntetlenből, valamint vereségből is egyet-egyet számol.

Serie A, 3. forduló:
Sampdoria-Napoli 1-2 (0-0)
Gól: Cassano (78., 11-esből), illetve Hamsik (83.), Cavani (86.)

Korábbi eredmények:
AS Roma-Bologna 2-2
Cesena-Lecce 1-0
Chievo-Brescia 0-1
Palermo-Internazionale 1-2
Parma-Genoa 1-1
Udinese-Juventus 0-4
Bari-Cagliari 0-0
AC Milan-Catania 1-1
Fiorentina-Lazio 1-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik