Élet-Stílus

Pontot rabolt az Újpest Debrecenből

Döntetlennel zárult a honi labdarúgó pontvadászat 7. fordulójának rangadója, az Újpest debreceni vendégjátéka.

Az eső áztatta talajon nagy lendülettel kezdtek a csapatok, helyzetek azonban többnyire a hazaiak előtt adódtak. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, és az Újpest előtt is adódott néhány esély a gólszerzésre.

Nem csökkent az iram a szünet után sem, óriási harc folyt a mezőnyben. A 73. percben a csereként beállt Simek remek góllal szerzett vezetést a vendég liláknak, ám kisvártatva a válogatott Laczkó bombájával egyenlített a hazai gárda. A bátor támadójátékot felvállaló két együttes összecsapásán ezt követően már nem született találat. A végeredmény a látottak alapján igazságosnak mondható, bár a debrecenieknek, főleg a végjátékban, több helyzete volt.

Labdarúgó NB I, 7. forduló:

DVSC-TEVA – Újpest FC 1-1 (0-0)
Debrecen, 5000 néző, Vezette: Vad II
Gól: Laczkó (75.), illetve Simek (73.)
DVSC: Malinauskas – Varga J., Komlósi, Fodor, Laczkó – Bódi (Dombi 68.), Czvitkovics, Ramos, Szakály P. – Kabát, Yannick (Szilágyi 74.)
Újpest: Balajcza – Szokol (Kiss Z. 42.), Vermes, Takács Z., Pollák – Simon, Mitrovic, Egerszegi, Böőr (Simek a szünetben) – Rajczi (Matos 52.), Tisza

Az élmezőny állása: 1. MTK 7 mérkőzés/14 pont, 2. Kaposvár 7/13, 3. Honvéd 7/13, 4. Videoton 6/11, 5. DVSC 7/11, 6. Győr 7/11

Ajánlott videó

Olvasói sztorik