Élet-Stílus

Bevette Madridot a Barcelona

A címvédő katalánok győzelmével zárult a spanyol élvonal 3. fordulójának rangadója, az Atlético és a Barcelona madridi összecsapása.

Az előző fordulóban meglepő vereséget szenvedő Barcelonának mindenképpen javítania kellett, ennek megfelelően korán vezetést is szerzett: alig 13. perc után Messi lőtte a hálóba Pedro remek indítását. Az argentin góljára García révén még volt válaszuk a hazaiaknak, de Piqué még az első félidőben visszaállította az egygólos különbséget, melyet csapata sikeresen őrzött a találkozó végéig. A mérkőzés hajrájában Tomas Ujfalusi pirosat érően beletalpalt Messibe, akit hordágyon vittek le a pályáról.

Korábban a mintegy fél órát emberhátrányban futballozó Valencia legyőzte a múlt héten éppen a katalánokat megtréfáló Herculest, így egyedüli hibátlan csapatként vezeti a tabellát. Santanderben bemutatkozott a liga újabb magyarja, az MTK-ból Zaragozába szerződő Pintér Ádám. A fiatal légiós a 61. percben, csereként kapott lehetőséget, de csapatán nem tudott segíteni, a Zaragoza kétgólos vereséget szenvedett.

Primera División, 3. forduló:

Atlético Madrid-Barcelona 1-2 (1-2)
Gól: Raul García (25.), illetve Messi (13.), Piqué (33.)
Kiállítva: Ujfalusi (Atlético Madrid, 90.)
Atlético: De Gea – Ujfalusi, Godín, Perea, Dominguez (López, 69.), Assunçao, Raul García (Tiago, 66.), Reyes, Simao, Aguero (Diego Costa, 52.), Forlan
Barcelona: Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta (Mascherano, 90.), Pedro, Messi (ojan, 90.), Villa (Keita, 78.)

Málaga-Sevilla 1-2 (1-2)
Gól: Rondon (14.), ill. Alfaro (20.), Caceres (45.)

Herculés-Valencia 1-2 (1-2)
Gól: Trezeguet (42., 11-esből), illetcve Mata (2.), Hernandez (23.)
Kiállítva: Navarro (51., Valencia)

Levante-Villarreal 1-2 (0-2)
Gól: Caicedo (90.), illetve Nilmar (16., 42.)

Santander-Zaragoza 2-0 (0-0)
Gól: Henrique (76.), Ariel (90.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik