Élet-Stílus

Heidfeld Szingapúrban tér vissza

A Sauber istálló a hét elején erősítette meg, hogy Pedro de la Rosát Nick Heidfeldre cseréli a Szingapúri Nagydíjtól. A csapatnál korábban hét szezont letudó német idén eddig kispados volt: előbb a Mercedes tartalékosa, később a Pirelli tesztelője.

“Alig várom, hogy újra az autóba ülhessek! Külön örömöt okoz számomra, hogy az első futamom a Szingapúri Nagydíj lesz, hiszen amikor két éve először vezettem rajta, rögtön az egyik kedvenc pályám lett. Azt természetesen nem tudhatom, hogyan fekszik majd az autónak a pálya, hiszen nem vezettem még, de az eddig látottak és hallottak alapján jobban teljesíthet majd, mint Monzában” – mondta a 33 éves pilóta.

“Egy másik pozitívum, hogy valószínűleg használhatom majd a tavalyi ülésemet. Ez örvendetes hír, hiszen amellett, hogy nagyon kényelmes, sok munkát spórolunk meg, hiszen a beállításhoz nagyon sok finomhangolásra van szükség. Nagyon várom azt is, hogy megismerjem az új technikai főnököt, James Keyt és a csapattársamat, Kamui Kobayashit, és megkezdjük a közös munkát” – nyilatkozta az eddigi pályafutás során 167 futamon indulót Heidfeld.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik