Élet-Stílus

Nem váltottak klubot a magyar légiósok

Bár a lehetőség fenn állt, Gera Zoltán, Ruldolf Gergely, Hajnal Tamás, Halmosi Péter és Juhász Roland sem váltott klubot a nyári átigazolási időszakban.

Az új menedzsernél, Mark Hughes-nál érthetetlen módon kevés játéklehetőséget kapó Gera Zoltán maradt a Fulhamben, mint ahogy Halomosi Péter sem köszönt el az angol másodosztályú Hull Citytől, ugyanakkor esetükben a kölcsönadás még szóba jöhet, miután a szigetországon belül ezen a módon még egy hétig igazolhatnak a klubok.

Huszti Szabolcs esetében is szóba került Anglia, elsősorban a Stoke City és a West Ham, ám a korábban a Ferencvárosban és a német Hannoverben is megfordult labdarúgó maradt a szentpétervári Zenitben, ahol az utóbbi időben többnyire a kispadot koptatja.

Hasonló helyzetben van Hajnal Tamás is a Borussia Dortmundnál, és bár az irányítóját sérülés miatt hónapokra elveszítő Hannover kacérkodott a megszerzésével, később elállt ettől a szándékától, így ő sem váltott. Juhász Roland is maradt ott, ahol volt, továbbra is a belga Anderlechtet erősíti, holott állítólag több csapat is felfigyelt a teljesítményére.

Szó volt arról, hogy a Debrecenből nyáron Olaszországba szerződött Rudolf Gergelyt a Genoa kölcsönadja valamelyik itáliai klubnak – a Lecce, a Bologna, sőt, még az AS Roma (!) is szóba került vele kapcsolatban -, ugyanakkor úgy járt kedden a nyári átigazolási időszak, hogy az ő munkaadója sem változott: a válogatott támadó maradt a Genoában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik