Élet-Stílus

Megbotlott a Bayern – videó

A címvédő Bayern München 2-0-ás vereséget szenvedett az újonc Kaiserslautern vendégeként a Bundesliga 2. fordulójában.

A Bayern München a helyzetek kihagyásában jeleskedett az újonc otthonában, miközben a hazai csapat – amely a címvédőhöz hasonlóan szintén győzelemmel, az 1. FC Köln elpáholásával rajtolt – az első félidőben egy perc alatt eldöntötte a pontok sorsát.

A 36. percben Ivo Ilicevic 18 méterről bombázott a bal felső sarokba, majd kiszolgálóként jeleskedett, az akciót Srdjan Lakic fejezte be, 11 méterről helyezett a jobb alsó sarokba.

Ilicevic és Lakic az elő fordulóban is betalált, utóbbi kétszer, így két forduló után már három gólnál tart. Ilicevic statisztikáját pedig egy piros lap is „színesíti”, miután a 92. percben a második sárgát is megkapta – ekképp idő előtt állhatott a zuhany alá.

„Megvalósítottuk, amit elterveztünk. Megnehezítettük a Bayern életét, és megérdemelt győzelmet arattunk” – nyilatkozta később a horvát játékos. „Végig jelentős fölényben játszottunk és több gólhelyzetünk is volt, az biztos, hogy nem érdemeltünk vereséget” – jelezte Philipp Lahm, a Bayern München védője, hogy ő másképp látta a mérkőzést.

Bundesliga, 2. forduló:


1. FC Kaiserslautern-Bayern München 2-0 (2-0)


Gól: Ilicevic (36.), Lakic (37.)

Kiállítva: Ilicevic (92., Kaiserslautern)



Szombat:

1. FC Nürnberg-SC Freiburg, 15:30 ó
Eintracht Frankfurt-Hamburger SV, 15:30
FC Schalke 04-Hannover 96, 15:30
VfL Wolfsburg-FSV Mainz 05, 15:30
Werder Bremen-1. FC. Köln, 15:30
FC St. Pauli-1899 Hoffenheim, 18:30

Vasárnap:

Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach, 15:30
VfB Stuttgart-Borussia Dortmund, 17:30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik