Élet-Stílus

Tervezz plakátot a magyar bornak!

Plakátpályázat megkötés nélkül. A minőséget kell hangsúlyozni, szakmai zsűri bírál, eredményhirdetés Etyeken.

Az etyeki Pincefesztivált és a Kezes-lábost is szervező Roxer Produkció grafikai, plakáttervezési pályázatot hirdet „Minőségi magyar bor” címmel. A beadandó plakát méretén kívül semmilyen vizuális megkötést nem határoztak meg a kiírásban, a jelentkezők teljesen szabad kezet kapnak.

A beadott pályamunkákat Altschach László kreatívszakember, Bátorfy Attila a Kreatív Online szerkesztője, Dékány Tibor fotóművész, Fehér László festőművész, Gál Helga sommelier, Ipacs Géza kreatívszakember, Uj Péter az Index főszerkesztője és Szipál Márton fotóművész értékelik.

A zsűri először egy rövidlistát készít, ezeket a plakátokat a fesztiválon kiállítják, majd a helyszínen kiállított pályamunkák közül dönt a zsűri a végső győztesről, aki a szervezőktől ajándékot, a közvéleménytől pedig elismerést kap.

A pályázattal kapcsolatos részletes információkat, a jelentkezés lapot a Kezes-lábos fesztivál honlapján érhetik el. A nevezőknek szeptember 13-ig van idejük, hogy eljuttassák a szervezőkhöz a pályamunkákat, hogy a szeptember 25-26-i Kezes-lábosra legyen idő kinyomtatni a plakátokat.

AJÁNLOTT LINKEK:
Részletes pályázati kiírás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik