Élet-Stílus

Megfenyegették a pápaiak kapusát

Véber György, a Pápa vezetőedzője a Sport TV-nek nyilatkozva elmondta, csapata válogatott kapusa, Szűcs Lajos több halálos fenyegetést kapott.

„Több halálos fenyegetést kapott Szűcs Lajos, olyanról tudunk, hogy autókkal akarnak az edzésünkre ellátogatni, meg fékzsinórokat elvágni” – mondta a pápaiak vezetőedzője.

A halálos fenyegetés előzménye, hogy a péntek este lejátszott, hat gólt és három szombathelyi kiállítást hozó Lombard FC Pápa-Haladás (5-1) követően a Haladás Szurkolói Körének elnöke a klubépületben szóváltásba keveredett a hazaiak háromszoros válogatott kapusával, Szűcs Lajossal. Keringer Zsolt állítólag több rúgást kapott.

Véber György a Sport TV vasárnapi esti gólösszefoglalójában elmondta, nem látta, mi történt, de hisz a kapusedzőnek, Kovács Lászlónak, aki Szűccsel volt, és utólag arról számolt be neki, hogy a Haladás szurkolóinak vezetője minősíthetetlen hangnemben beszélt a kapussal, aki bár valóban elindult Keringer felé, a közelébe sem tudott jutni.

Később Véber is a helyszínre sietett, s a szombathelyihaladas.hu-n megjelentetett kép tanúsága szerint békítő szerepben tűnt fel. „Semmiféle tettlegesség nem volt, úgyhogy ezt egy picit túlszínezte a szurkolói kör elnöke” – jegyezte meg a Pápa vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik