Élet-Stílus

Rooney nem játszhat Geráék ellen

A bajnoki ezüstérmes egyik legjobbja nélkül lép pályára a Fulham otthonában esedékes vasárnapi Premier League-találkozón. Wayne Rooney gyomorbántalmai miatt nem játszik Geráék ellen.

A Daily Mail szerint az angol válogatott támadó nem szerepel majd a Craven Cottage stadionban. Eleinte úgy tűnt, a 13 mérkőzés óta gólképtelen futballista elutazik az angol fővárosba, ám a bulvárlap szerint a kispadra sem ül majd le.

A gyomrát fájlaló játékos pénteken megjelent a csapat edzésén, a klub orvosai azonban hazaküldték, elsősorban azért, mert vírusos fertőzése miatt az együttes többi játékosára is veszélyt jelentett. A játékos állapota nem csupán Alex Ferguson számára kellemetlen, az angol szövetségi kapitány, Fabio Capello is aggódhat, hisz szeptember elején Anglia Eb-selejtezőt játszik Bulgária ellen.

Rooney hiánya egyben azt jelenti, hogy az első, Newcastle elleni 3-0-s győzelemmel zárult bajnokin csereként lehetőséget kapó mexikói Javier Hernandez először lehet kezdő, a bolgár Dimitar Berbatov párjaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik