Élet-Stílus

Ellepték a poloskák New Yorkot

Legutóbb egy 25 termes mozit kellett bezárni a Times Square-en a rovarok inváziója miatt.

Ideiglenesen be kellett zárni az AMC Empire 25 mozit azután, hogy a nézők panaszkodni kezdtek a poloskákra, amik elözönlötték a székeket. Az eset még augusztus elején történt, ekkor a szakemberek elvégezték az irtás első részét. Kedd este a mozi rövid időre ismét kénytelen volt bezárni, hogy az első irtás után két héttel újabb irtást eszközölhessenek.

Az intézmény szóvivője elmondta, hogy a poloskák irtásakor az a hagyományos eljárás, hogy két héttel az első kezelés után a szakértők felülvizsgálják, eredményes volt-e az első kezelés, illetve, ha szükségesnek tartják, végeznek egy második irtást is. Az AMC Empire 25 moziban ebben a speciális két hétben is történt „poloskatámadás”, ezért az intézmény azonnal bezárt, amíg az irtással megbízott szakemberek meg nem érkeztek.

De nemcsak a mozik estek áldozatul az undok rovaroknak: egész New York szenved az inváziótól. Folyamatosan panaszkodnak a legnevesebb üzletek, mint a Victoria’s Secret vagy a Hollister, de érkezett már bejelentés rovarokról a CNN New York-i irodájából is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik