Élet-Stílus

Nyert a Honvéd, nincs hibátlan csapat

Nagy meglepetésre az eddig pont nélkül álló Honvéd csapata idegenben győzte le az eddig száz százalékos Ferencvárost a Soproni Liga 3. fordulójának zárótalálkozóján.

A találkozó két gyors Honvéd góllal indult. Előbb Rufino volt eredményes egy hatalmas védelmi hiba után, majd a 12. percben Hajdú értékesítette a megítélt büntetőt. A Fradi ezt követően támadt ugyan, de igazán nagy helyzetekig nem jutott, a Honvéd magabiztosan védekezett kétgólos előnye birtokában.

Sőt, a 30. percben már háromra növelte előnyét a kispesti csapat, Danilo adott gólpasszt Rouaninak. Három perccel a félidő vége előtt úgy tűnt, megpecsételődött a zöld-fehérek sorsa, ugyanis a második sárga lapját begyűjtő Stanicot kiállította a játékvezető.

A második félidőben Kulcsár révén gyorsan szépített Prukner László csapata. A Fradi ettől új erőre is kapott, emberhátrányban is sokkal többet birtokolta a labdát, ám igazán nagy helyzeteket már nem tudott kialakítani. Ráadásul a hajrára elfáradt a hazai csapat, az eredmény pedig már nem változott.

Soproni Liga, 3. forduló:
Ferencváros – Budapest Honvéd 1-3 (0-3)
Albert Stadion, 6000 néző, v.: Veizer
Gól: Kulcsár (51.), illetve Rufino (8.), Hajdú (12., 11-esből), Rouani (30.)
Kiállítva: Stanic (41., Ferencváros)
Sárga lap: Junior (12.), Stanic (18., 41.), Csizmadia (44.), Heinz (79.), illetve Sadjo (23.)
Ferencváros: Ranilovic – Balog (Rodenbücher, 60.), Csizmadia, Tutoric, Junior (Kulcsár D., 25.) – Józsi, Maróti (Abdi, 68.), Stanic, Andrezinho – Rósa D., Heinz
Honvéd: Kemenes – Takács, Cséke, Botis, Hajdú – Rouani (Abass, 66.), Akasssou, Coira, Sadjo (Alfi, 71.) – Rufino, Danilo (Bajner, 77.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik