Élet-Stílus

Hengerelt a Debrecen

Sima, 6-2-es győzelemmel szórakoztatta közönségét a Debrecen csapata a Kecskemét ellen. A Kaposvár egy korai góllal szintén hazai pályán verte a Haladást.

Három nagy debreceni helyzettel kezdődött a találkozó, amelyre csak néhány kecskeméti próbálkozás volt a válasz, majd bő negyedóra elteltével Kiss juttatta vezetéshez a hazai csapatot. A Loki a gól után sem vett vissza a tempóból, aminek még a szünet előtt meglett az eredménye, Kabát bombája talált utat a kapuba.

A szünet után egy-egy gyors góllal szórakoztatta a két csapat a nézőket. Előbb Czvitkovics, majd a másik oldalon Foxi volt eredményes. A játékrész közepén Farkas játékvezető a lelátóra száműzte a kecskemétiek sportszerűtlenül reklamáló mesterét, Urbányi Istvánt. Ez nem bénította meg csapatát, mert a rendkívül agilis Foxi pár perc múltán ismét betalált a debreceni kapuba, és ezzel újra csak egy gól volt a két csapat között a különbség.

A Kecskemét ezután többet támadott, szeretett volna egyenlíteni, ám a Debrecen három szép támadás végén eredményes volt, így végül magabiztos győzelmet arattak a Kecskemétiek felett.

A Kaposvár pályáján már a 8. percben Jawad-bombagóljával vezetést szerzett a Kaposvár. Bár a folytatásban néhány percre beszorította ellenfelét a vendég Haladás, a félidő végén aztán újra a somogyiak alakítottak ki nagy helyzeteket.

A második félidőben jó iramú játékot láthatott a közönség, mindkét kapu előtt ziccerek adódtak, de az egyenlítésért küzdő vendégek rendre elhibázták a befejezéseket. A kaposváriak ezzel megszerezték a szezon első hazai győzelmét, és az elmúlt évadhoz hasonlóan saját otthonukban verték meg riválisukat.

Soproni Liga, 3. forduló:
DVSC-TEVA – Kecskeméti TE-ERECO 6-2 (2-0)
Debrecen, 6000 néző, v.: Farkas Á.
Gól: Kiss Z. (18.), Kabát (33., 85.), Czvitkovics (47., 84.), Dombi (90.), illetve Foxi (49., 74.)
Kiállítva: Kiss Z. (87.), illetve Tököli (78.)
Sárga lap: Kiss Z. (66., 87.), Dombi (91.), illetve Tököli (67., 78.), Ebala (75.)
DVSC: Malinauskas – Bernáth, Komlósi, Mijadinoski, Laczkó – Kulcsár (Varga 54.), Kiss Z., Czvitkovics, Szakály P. (Dombi 76.) – Kabát, Coulibaly
Kecskemét: Holczer – Némedi (Simon 65.), Balogh B., Lambulic, Farkas I. – Bori, Litsingi, Ebala, Savic (Cukic a szünetben) – Csordás (Foxi a szünetben), Tököli

Kaposvári Rákóczi-Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0)
Kaposvár, 3000 néző, v.: Szabó Zs.
Gól: Jawad (8.)
Sárga lap: Gujic (22.), Pavlovic (58.), Okuka (81.), illetve Iszlai (68.), Nagy G. (84.)
Kaposvár: Kovács Z. – Okuka, Grúz, Zsók, Gujic – Balázs B., Pedro – Pavlovic, Kulcsár (Peric 79.), Jawad (Godslove 90.) – Szepessy (Zsolnai 57.)
Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Lengyel, Tóth P. – Simon Á., Molnár B., Ugrai, Iszlai (Kovács I. 70.) – Nagy G., Oross (Rácz 73.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik