Élet-Stílus

A vihar elmosta a meccset Zalaegerszegen

A tartósan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt Berger József játékvezető úgy döntött, hogy nem folytatják a ZTE-Pápa labdarúgó Soproni Liga-találkozót.

A 3. forduló pénteki nyitómérkőzésének első félideje rendben lement, a szünetben azonban óriási vihar csapott le a pályára és környékére, így a második játékrészt csak bő húsz perc csúszással tudták elkezdeni a felek.

Aztán a 60. percben ismét elkezdett szakadni az eső, s a bíró az öltözőbe küldte a csapatokat. Berger aztán mintegy húsz percnyi várakozás után döntött úgy, hogy nem folytatják a találkozót. A 60. percben a hazaiak vezettek 2-1-re.

Az ügyben a szövetség versenybizottsága dönt majd, helyszíni információk szerint valószínű, hogy újrajátsszák a meccset.

A két rosszul rajtolt csapat összecsapásán a ZTE gyorsan vezetést szerzett, de a gól után a vendégek játszottak mezőnyfölényben és sikerült is egyenlíteniük. Ezután a két 16-os között folyt a játék, majd a ZTE egy szép fejesgóllal ismét előnybe került.

A szünetben lezúdult csapadék csúszóssá tette a pályát, negyedóráig küzdöttek a csapatok a mostoha időjárással, ezt követően azonban, a 60. percben Berger játékvezető villámlás és felhőszakadás miatt lefújta a mérkőzést.

Soproni Liga, 3. forduló:

ZTE-Pápa 2-1 (2-1) – a 60. percben félbeszakadt
Zalaegerszeg, 2128 néző. Vezette: Berger
Gól: Pavicsevics (2., 30.), illetve Abwo (15.)
ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Kovács G., Varga R. – Szalai (Máté, 52.), Kamber, Horváth A., Delics – Pavicsevics (Magasföldi, 56.), Rajcomar
Pápa: Szűcs L. – Venczel, Farkas A., Tóth G. (Bíró, 50.), Rajnay – Quintero, Gyömbér, Tóth N. (Jovánczai, 46.) – Abwo, Bárányos, Heffler N.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik