Élet-Stílus

Nincs több hely az Illatos úton

Folyamatosan helyhiánnyal küzd az Illatos úti ebtelep: augusztus 14-én Örökbefogadó Napot tartanak.

Csak Budapestről évente legalább 3000 új kutya érkezik az Illatos úti ebtelepre, többségükben a gazdák adják le őket. A telepen az állatoknak mindössze 94 férőhely áll rendelkezésre, ezért szinte folyamatosan helyhiánnyal küzdenek. Azok állatbarátok, akik a közeljövőben szeretnének örökbe fogadni egy kutyát, most enyhíthetnek az ebtelep férőhelygondjain azzal, ha az Illatos útról választanak maguknak négylábút.

Augusztus 14-én szombaton, 10-14 óra között az Illatos úton Örökbefogadó Napot tartanak, melyen népszerű, ismert sztárvendégek segítik majd kutyák és gazdik egymásra találását. A hétvégi rendezvény különlegessége, hogy a könnyebb közlekedést a szervezők azzal segítik, hogy minden egész órában buszjáratot indítanak a telepre. A járatokon óránként más és más sztár lesz az idegenvezető. Többek közt részt vesz majd Keresztes Ildikó, Papp Gergely, Kovács Patrícia és Novák Péter is.

A Vigyél Haza Alapítvány minden jó érzésű, felelősen gondolkodó állatbarát segítségét kéri, vegyen részt az Örökbefogadó Napon és fogadjon örökbe egy kedves állatot ezzel segítve a kutyusok életben maradási esélyeit.

Egy kis ízelítő az Örökbefogadó Napok hangulatáról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik