Élet-Stílus

Öngóllal nyert az Újpest

Az Újpest egy öngóllal 1-0-ra nyert a Kaposvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójában.

Az első félidőben az Újpest veszélytelen volt a kapura, ellenben a kaposváriaknak – akik múlt szombaton egy ötöst rámoltak be Zalaegerszeg vendégeként – három nagyobb helyzetük is akadt, de a Kaposváron is megfordult Balajcza eszén nem tudtak kifogni.

A szünet után hazai segítséggel megszerezte a vezetést Újpest: Simek jobboldali beadása után Grúzról került a labda a saját kapujába. Ez volt a lila-fehérek első bajnoki gólja az új szezonban, miután az első körben gól nélküli döntetlenre végeztek a Győrrel.

A 70. percben egy teljesen felesleges szabálytalanság miatt Tisza a második sárga lapját, majd a pirosat is megkapta. A Kaposvár hiába igyekezett, nem tudta kihasználni az emberelőnyét, Pavlovics révén csak az oldalhálót zörgette meg. Feszült hangulatban fejeződött be az amúgy nem túl eseménydús találkozó, amelyen Grúz öngólja döntött.

Soproni Liga, 2. forduló:
Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 0-1 (0-0)
Gól: Grúz (46., öngól)
Kiállítva: Tisza (70.)
Kaposvár: Kovács Z. – Grúz, Okuka, Zsók, Gujic – Kulcsár K. (Szepessy, 70.), Balázs B. (Hegedűs, 64.), Sas (Zsolnai, 80.), Dzsavad – Oláh, Pavlovics
Újpest: Balajcza – Szokol, Vermes, Takács Z., Pollák – Simek (Banai, 87.), Egerszegi (Böőr, 71.), Mitrovics (Rubus, 91.), Tajthy – Tisza, Rajczi

Szombat:
Budapest Honvéd-MTK Budapest, 17:30
Lombard Pápa-Szolnoki MÁV FC, 19:00
Szombathelyi Haladás-ZTE FC, 19:00
Kecskeméti TE-ERECO – Ferencváros, 20:00

Vasárnap:
Paksi FC – DVSC-TEVA 17:30 ó
Győri ETO FC-BFC Siófok, 20:00
Videoton FC-Vasas, 20:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik