Élet-Stílus

Fülöp az Ipswich Townhoz igazolt

Fülöp Márton az angol másodosztályú Ipswich Town csapatához szerződött.

A 27 éves kapus két évre kötelezte el magát új állomáshelyén, ahol ismét együtt dolgozhat Roy Keane-nel, aki a Sunderlandnél is edzője volt, illetve Priskin Tamás is a csapattársa lesz, aki hozzá hasonlóan tagja az angolok ellen készülő válogatottnak.

A Sunderlandtól érkező játékos átigazolásának részleteit nem hozta nyilvánosságra az Ipswich Town, amely a 15. helyen zárta az előző szezont az angol másodosztályban.

Fülöp Márton csütörtökön már együtt gyakorolt új társaival, és a szombati, Middlesbrough elleni bajnoki mérkőzésen be is mutatkozhat az Ipswich Town csapatában, amely a 2004 óta tartó szigetországi légióskodása során immáron a nyolcadik klubja.

A 21-szeres válogatott hálóőr a Tottenham, majd a Sunderland szerződtetett labdarúgójaként hosszabb-rövidebb ideig kölcsönben a Chesterfieldben, a Coventry Cityben, illetve a Leicesterben, a Stoke Cityben és a Manchester Cityben is megfordult.

Tóth Balázs – aki ugyancsak tagja Egervári Sándor keretének – a holland élvonalban szereplő VVV Venlo együttesében folytatja pályafutását. A belga Genk 28 éves középpályása a következő idényt kölcsönjátékosként tölti majd Hollandiában.

A kínai kormány Áll a ‘pool befektetőjelöltje mögött?

Brit sajtóbeszámolók szerint a kínai kormány áll a Liverpoolért bejelentkezett Kenny Huang mögött. A helyi média úgy tudja: a kínai állam tengerentúli befektetéseiért felelős China Investment Corporation (CIC) nyújt anyagi fedezetet arra az ajánlatra, amelyet Huang a héten tett az egyik legértékesebb brit sportmárkáért – írta az MTI.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik