Élet-Stílus

Lángoló autóból mentették ki a MU játékosát

A falnak ütközött, majd lángoló sportautójából kellett kimenteni Portugáliában Andersont, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United brazil játékosát.

A brazil futballista szombat hajnalban Braga közelében haladt, amikor elveszítette az irányítást a sportautója fölött, amely falnak csapódott, és ezt követően kigyulladt.

„Azt hittem meghalt. A bátyám húzta ki az autóból, majd eloltottuk a tüzet, nehogy az egész autó leégjen” – mesélte később portugál újságíróknak az egyik szemtanú.

A kétszemélyes sportautóban egyébként hárman ültek, Anderson mellett egy fiatal nő és egy további utas foglalt helyet. A bragai kórház szóvivője azt közölte, hogy Andersonék megúszták karcolásokkal a balesetet, csak a fiatal brazil nő igényelt komolyabb ellátást, ugyanakkor az ő sérülései sem súlyosak. Azóta mind a hárman távozhattak a kórházból.

A helyi rendőrség szerint a trió a baleset előtt egy éjszakai bárban szórakozott Bragában. Egyelőre nem dőlt el, hogy indul-e eljárás a 22 éves futballista ellen, aki a portugál Portóban légióskodott, mielőtt 2007-ben a Manchester United szolgálatába állt.

Ügynöke úgy nyilatkozott, hogy a februári térdsérülése után lábadozó Anderson hamarosan visszatér Angliába, a „vörös ördögöknél” folytatja a rehabilitációját.

Kínai üzletemberé lehet a Liverpool

Kínai kézre kerülhet az Liverpool, miután Kenny Huang felajánlotta, hogy rendezi a klub tartozását. A „vörösök” 237 millió fontos adósságot halmoztak fel, ezért a 2007-ben 219 milliót fizető két amerikai tulajdonos, Tom Hicks és George Gillett Jr. szívesen megszabadulna már az egyesülettől. Huang két éve is megvette volna ‘Poolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik