Élet-Stílus

Bayern-verés Raúl-gólokkal – videó

A Real Madridtól érkezett Raúl két góllal vette ki a részét a Bayern München legyőzéséből a Liga Total!-kupa elnevezésű torna döntőjében.

A Schalke nyerte a hazai rendezésű felkészülési tornát, miután a vasárnapi döntőben 3-1-re győzte le a tartalékos Bayern Münchent. Jóllehet, a meccs nem éppen úgy kezdődött, ahogy azt a gelsenkircheni szurkolók várták, ugyanis egy sakk-mattra kijátszott akció végén Mujic már a 6. percben megszerezte a vezetést a bajoroknak.

A Real Madridtól érkezett Raúl a 25. percben egyenlített: Edu lövése után a labda levágódott a bal kapufáról, ezután a spanyol klasszisnak néhány lépésről már igazán nem volt nehéz dolga: az üres kapuba gurított. Kisvártatva Edúnak is összejött a gólszerzés, laposan lőtte a labdát a rövid sarokba, ezzel alaposan meglepte a fiatal Sattelmaiert.

A szünet után óriási helyzetet packázott el a Bayern, Alaba hiába nézte meg a jobb alsó sarkot, 11 méterről a kapu mellé gurított. Ezért nem sokkal később Raúl „büntetett”, 17 méterről zseniális mozdulattal emelt a hálóba, beállítva ezzel az 3-1-es végeredményt.

A kétszer 30 perces mérkőzésekből álló tornán a Hamburg szerezte meg a harmadik helyet, miután 3-0-ra verte az 1. FC Kölnt – méghozzá egy másik korábbi Real-sztár, Nistelrooy főszereplésével. A holland mellett Kacsar és Szon Hung Min volt eredményes.

Liga Total!-kupa, döntő:
Schalke-Bayern München 3-1
Gól: Raúl (25., 33.), Edu (27.), illetve Mujic (6.)
Schalke: Neuer – Hao (Uchida, 47.), Papadopulosz (Moritz, 31.), Metzelder, Schmitz – Farfan, Matip, Rakitic, Baumjohann – Raúl (Gavranovic), Edu
Bayern: Sattelmaier – Timoscsuk, Demichelis, Haas, Contento – Ottl, Alaba (Erb, 50.) – Pranjic, Sosa (56. Hajdarovic), Mujic (47. Sansone) – Olic

A 3. helyért:
Hamburg-1. FC Köln 3-0
Gól: Nistelrooy (27.), Kacsar (46.), Szon (55.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik