Élet-Stílus

Beckham többé nem tér vissza Milánóba

Nem fog harmadik alkalommal is visszatérni a San Siróba David Beckham, erősítette meg Massimo Allegri, az AC Milan vezetőedzője.

A LA Galaxy középpályása korábban már két alkalommal is szerepelt a Milan csapatában, kölcsönként, és itt is sérült meg mág márciusban. Amikor Allegrit arról kérdezték, ismét kölcsönveszik-e a 35 éves angol játékost, ő határozottan kijelentette: “Nem gondolom. Éppen most épült fel egy súlyos sérülésből, és ebben a korban már nagyon nehéz újra formába lendülni” – nyilatkozta a tréner.

A korábbi angol válogatottnak ugyan a Los Angeles Galaxyval van érvényes szerződése, ém korábban két alkalommal is kölcsönbe adták a Milannak a Major League szünetében, hogy edzésben és formában maradjon a kihagyás alatt is, és így továbbra is esélye legyen bekerülni a válogatottba.

Ugyanakkor Beckham márciusi Achilles-sérülése miatt végül nem szerepelhetett negyedik alkalommal is világbajnokságon az angol válogatott-tal. Igaz, a stáb tagjaként kint volt Dél-Afrikában, ám pályára nem léphetett. Ugyanakkor a LA Galaxynál abban reménykednek, hogy Beckham már szeptemberre felépül, és újra tud játszani, két hónappal korábban, mint ahogy azt előzetesen várták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik