Élet-Stílus

Győzelemmel kezdett a címvédő

Kétgólos, könnyed győzelmet aratott a címvédő Debrecen alakulata a vendég Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójában.

A Debrecen erősen kezdett, igyekeztek szurkolóikkal elfelejtetni a hétközbeni bázeli kudarcot, és egyből a kapujához szegezte a vendégegyüttest. A tartalékosan felálló hazaiak néhány helyzetet elpuskáztak, ám a 18. percben Szilágyi megszerezte a vezetést.

A gól után a Loki nem állt vissza, hanem továbbra is támadásban maradt. Kulcsár lövésével aztán a 32. percben biztosabbá tették előnyüket a debreceniek.

A második félidőben visszaállt a Debrecen, szemmel láthatóan a szerdai, Basel elleni visszavágóra készülve teret hagytak a pápaiaknak, ám Véber György csapata nem tudott élni a lehetőségekkel, igazán veszélyes akciót sem tudtak kidolgozni. A Debrecen végül magabiztosan zsebelte be a három pontot érő győzelmet.

Soproni Liga, 1. forduló:
Debreceni VSC-TEVA – Lombard Pápa 2-0 (2-0)
Debrecen, 3500 néző, v.: Fábián
Gól: Szilágyi (18.), Kulcsár (32.)
Sárga lap: Rajnay (64.), Farkas A. (82.)
DVSC: Verpecz – Nagy Z., Simac, Szűcs I., Korhut – Kulcsár (Dombi 56.), Bódi, Ramos, Rezes (Czvitkovics 61.) – Szilágyi, Kabát (Farkas B. 56.)
Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Supic (Bíró 33.), Farkas A., Rajnay – Zulevs, Gyömbér, Bárányos (Jovánczai a szünetben), Heffler (Germán 59.), Tóth N. – Abwo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik