Élet-Stílus

Eldőlt, hogy Raúl a Schalkéban folytatja

Raúl, a Real Madrid kegyvesztett legendája a következő két évben a német Schalke 04 labdarúgója lesz.

Kedd este minden részletet tisztáztak a felek, így biztossá vált, hogy a Real Madrid emblematikus játékosa a Bundesligában legutóbb ezüstérmes Schalke együttesében folytatja a pályafutását. Raúl szerződtetéséről a klub szerdán hivatalosan is beszámolt.

„Nagyszerű hír ez a csapat számára, boldog vagyok, hogy ilyen kvalitású játékosa van a Schakénak” – mondta a két évre aláíró csatár átigazolása kapcsán Felix Magath edző.

A madridi sztárcsapatot 1994 óta erősítő, többek között hatszoros bajnok, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes korábbi válogatott támadó köszönt el Real Madritól. A távozása persze már régóta sejthető volt, s közel egy hónapja beszédtéma, hogy a Bundesliga, illetve a Schalke lesz a 33 esztendős Raúl következő, vélhetően utolsó állomáshelye.

A királyi klub élő és még aktív legendája 741 mérkőzésen 323-szor volt eredményes a Realban, ahol azonban mára kegyvesztetté vált, José Mourinho, a gárda vezetőedzője már nem számol vele, igaz, az előző szezonban Manuel Pellegrininél sem volt alapember.

A BL-ben is érdekelt gelsenkircheni klubban új fejezet kezdődik a pályafutásában.

Kraszics a Juventushoz igazol

Belgrádi lapértesülések szerint Milos Kraszics, a CSZKA Moszkva szerb labdarúgója a hét végén aláír a Juventushoz. Az orosz forrásokra hivatkozó Blic és Press című újságok szerint a torinói klub 15 és 17 millió euró közötti összeget fizet Kraszicsért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik